Vágólapra másolva!
Remekül mutatkozott be Fülöp Márton új klubjában. A magyar kapus november 23-án igazolt kölcsönbe a Sunderland labdarúgócsapatához, amelyben a hétvégén győztes meccsen debütált. A Tottenham tulajdonában lévő kapus május 1-én állt a kapuban utoljára tétmeccsen, ám a szombati, Luton elleni győztes bajnokin nyoma sem volt a hosszabb kihagyásnak.

"Fél éve nem védtem rendszeresen, de úgy érzem, ennek ellenére jól reagáltam le a helyzetet. A meccs előtti napon szólt ugyanis az edzőm, hogy kollégám vírusfertőzése miatt én állok majd a kapuban. Nem kezdődött viszont jól a meccs, már a 4. percben hátrányba kerültünk, bár érzésem szerint nem tehettem a gólról. Egy beadásra kivetődtem, de az egyik védő közbelépett, a labda viszont pont a Luton játékosa elé pattant, aki az üres kapuba helyezett.

Nem adtuk fel azonban, és a folytatásban lőttünk két gólt, így megnyertük a mérkőzést. Elég sok dolgom volt, rengeteg beadást kellett például lehúznom, egy esetben pedig szükség volt bravúrra is. Egy szabadrúgást az ellenfél játékosa erőből a rövid sarokra lőtt, de szerencsére odaértem.

Remek hangulatú meccsen győztünk, több mint harmincezer néző volt a stadionban, talán egyszer-kétszer védtem eddig ennyi ember előtt. A mérkőzés után az edzőm is megdicsért. Elmondta, hogy sok szép dolgot látott tőlem. Remélem, a folytatásban is lesz majd lehetőségem arra, hogy bebizonyíthassam, lehet rám számítani" - mondta Fülöp.