Vágólapra másolva!
Pavel Nedvednek, a Juventus labdarúgójának ügynöke jelezte, védence inkább visszavonul, minthogy elfogadja a hétvégi piros lapjáért kapott öt mérkőzésre szóló eltiltást.

A 34 éves cseh sztárt pénteken, a Genoa elleni összecsapás hajrájában állították ki jogosan egy csúnya belemenést követően, amire ő reklamálni kezdett Roberto Farina játékvezetőnél. A fegyelmi bizottság kedden hozta meg szigorú ítéletét, amit többek között azzal magyarázott, hogy a bíró jelentése szerint Nedved szándékosan rátaposott a lábára.

A tavasszal kirobbant bundabotrány miatt a másodosztályba sorolt klub vezetőinek kérésére Nedved a már benyújtott fellebbezés eredményéig nem áll nyilvánosság elé, ám ügynöke elmondta, a középpályás értetlenül áll a határozat előtt.

"Azt mondta nekem, nem tudja elképzelni, mivel érdemelte ki az ötmeccses büntetést, már csak azért sem, mert például Zidane három mérkőzést kapott a vb-döntőben elkövetett fejeléséért. Szerinte Farina hazudott, mert ő szándékosan biztosan nem lépett rá a lábára. El van keseredve, s úgy érzi, ha nem változik a hozzáállás csapatához, jobb ha visszavonul" - nyilatkozta Mino Raiola menedzser.