Vágólapra másolva!
Tizenkilenc percet játszott a WBA-ban Gera Zoltán, s a magyar játékos csereként beállva is gólpasszt adott. A légiós 2-0-s Sheffield-vezetésnél lépett pályára, a Wednesday végül 3-1-re nyert.

"Sajnos picit kényelmesen kezdtünk, és ezt kegyetlenül büntette ellenfelünk: negyed óra után már két góllal vezettek a hazaiak. Fordulás után talált kissé magára a csapat, jobban játszottunk a második félidőben. Én a 71. percben léptem pályára Carter helyett, ezúttal nem a szélen, hanem középen kellett játszanom" - nyilatkozta Gera.

"Megpróbáltunk még valahogy felzárkózni, és az utolsó előtti percben sikerült is szépítenünk. Én adtam a gólpasszt, bár nem volt az akkora dolog: egy lecsorgó labdát tettem be a kapu elé, és a hosszú saroknál érkező Koumas betalált. Azonnal felcsillant bennünk az egyenlítés reménye, de gyorsan megkaptuk a harmadik gólt büntetőből. Ráadásul egy olyan tizenegyesből, ahol műesés miatt már meg kell volna szakítani a támadást. Ezt én is szóvá tettem, a játékvezető pedig reklamálásért sárgát adott."

"Annak örülök, hogy a lábam egyre jobb. Ma elmegyek úszni, és megnyugtatásul egy kontroll vizsgálaton is részt veszek még, mert szeretnék a hét végén már végig pályán lenni" - mondta a középpályás.