Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt a rendkívül csapadékos időjárás Nagy-Britanniában kisebbfajta áradást okozott az ország Cumbria nevű tartományában, és a víznek az ötödik osztályban szereplő Carlisle United futballpályája is áldozatul esett.

A heves esőzés nyomán a gyepet mintegy négylábnyi magasságban ellepte a víz, így a pályán jó ideig nem lehetett mérkőzéseket rendezni - az esemény nyomán azonban az egyesületnek új kabalaállata "született".

Történt ugyanis, hogy miközben a munkások igyekeztek elszivattyúzni a vizet a pályáról, a klub tulajdonosának, Fred Storynak a lánya, Emma észrevette, hogy a vízben két aranyhal úszkál: az egyik az oldalvonal mellett, míg a másik a kapufa közelében. Emma megmentette a halacskákat (kisebb csoda volt, hogy senki sem taposott rájuk), majd a klubházban egy akváriumban helyezte el őket - a kapunál úszkáló állatot rögtön el is nevezte Billnek, mégpedig egy képregényben szereplő alak nyomán, aki történetesen futballkapus.

Pár nappal később jelentkezett a hal tulajdonosa egy Asleigh Turk nevű helyi kislány személyében, aki az újságban látott fotó alapján ismerte fel a kis állatot a farkán található fekete pöttyről, és mint kiderült, a névválasztás nem volt valami tökéletes, hiszen a halacska eredeti neve Judy, vagyis egy nőstényről van szó.

Asleighék házát szintén ellepte a víz az áradás alatt, és minden bizonnyal magával sodorta Judyt, akinek azonban szerencsére semmi komoly baja nem lett, visszakerült gazdájához.