Vágólapra másolva!
Ha már az előző részben szóba került a családi kötelékek: a 2004-es átigazolási időszak egyik nagy sztorija Angliában Robbie Savage esete volt, aki transzferkérelmet nyújtott be klubjánál, a Birmingham Citynél, mondván, azért szeretné otthagyni a csapatot, és a Blackburn Roversbe igazolni, mert így közelebb költözhet szülővárosához, Wrexhamhez, illetve családjához.

Nos, Robbie valami jobb indokot is kitalálhatott volna, mert a birminghamiek gyorsan utánajártak a dolognak, és kiderült: Birmingham bizony közelebb van Wrexhamhez, mint Blackburn - pontosan két mérfölddel.

A térkép szerint az autópályán haladva a Birmingham-Wrexham távolság "csak" 73,8 mérföld, míg Blackburn és Wrexham között 75,8 mérföldet kell autózni. "Tökéletesen megértjük, hogy Robbie szeretne közelebb kerülni a családjához, még azt is felajánlottuk neki, hogy a klub egy autót és egy sofőrt is a rendelkezésére bocsát, amikor csak szüksége van rá - de azt hallani, hogy Blackburn közelebb van Wrexhamhez, mint Birmingham, elég mulatságos" - mondta a birminghamiek elnöke, David Sullivan.