Vágólapra másolva!
Kizárták a Real Madrid labdarúgócsapatának keretéből az olasz válogatott Antonio Cassanót, mert sértő megjegyzést tett Fabio Capello vezetőedzőre. 

A klub vezetése azt is közölte: a fegyelmezetlen és tiszteletlen támadóra pénzbírság is vár. Sajtóbeszámolók szerint az ismét csak kispados Cassanónál a szombati, Gimnastic Tarragona elleni bajnoki találkozó után szakadt el a cérna: az öltözőben "rohadt szemétnek" nevezte őt mellőző honfitársát, akit azzal vádolt, hogy miután ő korábban, az AS Románál mindent megtett érte, most érdemtelenül elfelejtette őt. Az egyesület irányítói nem közölték, hogy meddig tart majd Cassano száműzetése.

Mindeközben David Beckham hétfőn azt mondta: szeretne a Real Madridnál maradni. Az angol sztárfutballista ezzel a kijelentésével arra reagált, hogy a sajtó az elmúlt napokban több brit klubbal is hírbe hozta, sőt többen tudni vélték, hogy az Egyesült Államok (MLS) bajnokságában folytatja karrierjét.

"Itt van az életem és itt van a jövőm is. Nem tárgyalok egyetlen csapattal sem, és januárban nem igazolok el. Itt akarok maradni, mert úgy érzem: a mostani idényben végre sikerül nyernünk valamit" - mondta sajtótájékoztatóján a szigetországi középpályás.

Beckhamet a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurrel és a skót Celtic Glasgow-val hozták hírbe, de nevével kapcsolatban felmerült az MLS is. A játékos ezzel szemben elárulta: újra elkezdődtek a szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalások, amelyek az új edző és az új elnök érkezte miatt félbeszakadtak a holt szezonban. A 31 éves Beckham - aki időközben az angol válogatottból is kikerült - a a Real eddigi nyolc bajnokiján csak háromszor volt kezdő.