Vágólapra másolva!

Krumplival segítették a klubot

Az alacsonyabb osztályban szereplő egyesületek számára gyakran csak nyűg a túlságosan jó szereplés, hiszen nem ritka az az eset, hogy egy klub nem tudja vállalni az esetleges feljutás anyagi következményeit.

Hasonló szituáció előtt állt korábban a horvát harmadik vonalban szereplő NK Nedeljenac gárdája is, amely vezette a pontvadászatot, azonban a klub vezetősége elismerte: nem biztos, hogy vállalni tudják a feljebb lépést, hiszen a másodosztályban való szereplés költségei túlságosan magasak, és már jelen állapotban is alig tudják fenntartani a gárdát. A csapat szurkolói azonban, látván kedvenceik szorult helyzetét, az együttes segítségére siettek.

Pénzt ugyan nem tudtak adni, némi természetbeni juttatást azonban igen. Nem kell rosszra gondolni, mindössze annyi történt, hogy a drukkerek nem kevesebb, mint hat tonna burgonyát gyűjtöttek össze az egyesület számára, és a terményt egy teherautóval a klubházhoz is szállították.

"Egyikünknek sincsen sok pénze, mivel többnyire földműveléssel foglalkozunk, viszont rengeteg krumplink van, amit szívesen ajánlunk fel az egyesületnek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük a csapatot" - mondta az egyik fő szurkoló, Ivan Fosnar. A hírek szerint valóban sikerült segíteniük, mert az egyesület a burgonya eladásából összeszedett annyi pénzt, ami elég volt ahhoz, hogy befejezzék az idényt...