Vágólapra másolva!
Megszakadt a West Bromwich Albion remek sorozata: Geráék négy győztes meccs után 2-0-ra kikaptak a Birminghamtől az angol másodosztályú Championshipben. A magyar játékos szerint csapata ennek ellenére jól játszott, a vereség oka a rossz helyzetkihasználásban keresendő.

"Igazi derbi volt, amit nyernünk kellett volna. Van, amikor az ellenfél egyszerűen jobb nálunk, de ezúttal nem erről volt szó. Jól futballoztunk, sok helyzetet kidolgoztunk, de ezúttal minden kimaradt. Úgy érzem, a többiekhez hasonlóan nekem sem ment rosszul, bár komoly lehetőségem nem volt. Igyekeztem segíteni a támadásokat, egyszer Ellingtont, egyszer pedig Camarát sikerült helyzetbe hoznom, de sajnos ezúttal képtelenek voltunk bevenni ellenfelünk kapuját."

"Kaptam egy sárga lapot is, amit nem éreztem jogosnak. Nem csak ezért mondom, de úgy érzem, a játékvezető nem igazán bennünket segített. Aki ismer, tudja, hogy nem szoktam a bíróval foglalkozni, de érzésem szerint elmaradt egy jogos büntetőnk, és Robinsont is túl szigorúan állították ki tőlünk. Nincs mit tenni, menni kell tovább. Edzőnk, Tony Mowbray is ezt emelte ki a meccs után. Hangsúlyozta, hogy az ilyen vereségek is benne vannak a futballban, és lesz még lehetőségünk javítani."