Vágólapra másolva!
A román futballszurkolók meglehetősen rosszul fogadták, hogy válogatottjuk nem jutott ki a 2004-es Európa-bajnokságra, és amikor a csapat az utolsó utáni percekben bukta el a dánok elleni, sorsdöntő selejtezőt, jó néhányan kidobták televíziójukat az ablakon.

Nos, a helyzet később sem változott sokat, hiszen amikor a románok 1-0-ra kikaptak Prágában a Csehország elleni vb-selejtezőn, hasonló eset történt - azzal a különbséggel, hogy akkor valaki állt az ablak alatt.

Az ország északi részében található Pascani városában a 43 esztendős Ghita Axinte hajította ki a készüléket a lefújást követően, és a televízió csak centikkel kerülte Radu Demurgiut, illetve testvérét, akik egy emelettel lejjebb az erkélyen állva vitatták meg a mérkőzést.

"Az első pillanatban nagyon megrémültünk, hiszen ha a tévé a fejünkre esik, akkor meg is halhattunk volna. De amikor megtudtuk, hogy a felettünk lakó a meccset követően mérgében dobta ki a televíziót, megértettük a lelkiállapotát, hiszen mi is néztük a találkozót" - fejtette ki Demurgiu, aki eltekintett attól, hogy feljelentse a testi épségét veszélyeztető "sorstársat".