Vágólapra másolva!
Simán nyert a West Bromwich Albion labdarúgócsapata az Ipswich ellen: Geráék idegenben egy ötöst rúgtak. A birminghamiek sikerét növeli, hogy a WBA először nyert a másodosztályban vendégként, és a győzelemmel Geráék felugrottak a tabella negyedik helyére.

"Nagyon kellett ez a győzelem. Sima volt a meccs, pedig egyáltalán nem erre készültünk. Király Gábor mondta, hogy az Ipswich hazai pályán nagyon nehéz ellenfél, de remekül futballoztunk, és biztosan nyertünk.

Úgy érzem, nekem is jól ment a játék, a mesterhármast szerző Phillips második gólja előtt én adtam a gólpasszt. Kaptam egy keresztlabdát, majd beadtam, társam pedig a kapuba fejelt. Mellette még Kamara volt eredményes, ő két gólt lőtt. A kapott gólunk öngól volt, ráadásul egy meglehetősen fura találat: egy felszabadítás után Perryről vagy 20 méterről pattant a labda a kapuba.

Talán én is feliratkozhattam volna a góllövők közé, volt egy-két lehetőségem, de inkább mindig továbbpasszoltam a labdát a jobb helyzetben lévő csapattársamhoz.

Végig élveztem a játékot egyébként, a csapat is, ami nem véletlen, mert a korábbiaknál sokkal támadóbb felfogásban játszottunk. A középpálya közepén az eddigi két védekező játékos helyett két támadó szellemű, Greening és Carter kapott lehetőséget, és ez jó hatással volt a játékunkra.

Remélem, a folytatásban is hasonló stílusban játszunk majd. Erre meg is van az esélyünk, hiszen az új edzőnk, Tony Mowbray a meccs után bejött az öltözőbe, néhány szót szólt hozzánk, de azt máris kiemelte, hogy a támadófutballt helyezi előtérbe."