Vágólapra másolva!
Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint mindenki optimistán várja a Puskás Ferenc-stadionban szombaton 19.45-kor kezdődő Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőt.

Forrás: [origo] Videoriport az edzésről

"Abban bízunk, hogy még egyszer olyan egyéni hibák nem fordulnak elő, mint a norvégok elleni 4-1-es vereség alkalmával. Az eddigi öt meccsemen sokkal több a pozitívum, mint a negatívum, egyedül a már említett találkozó a kakukktojás" - mondta a szakvezető a csapat mérkőzés helyszínén tartott edzése előtt.

Hozzátette: ha játékosai tudásuk 95 százalékát kihozzák magukból, akkor nagyon jó 90 percet láthat a közönség, amiben benne van az egygólos győzelem és vereség lehetősége is.

A csütörtök esti tréning elején futás szerepelt a programban, majd a rövid passzos játékot gyakoroltatta a Bozsik Péter, Détári Lajos edzőpáros. A jó hangulatú foglalkozás kétkapus játékkal fejeződött be. A térdsérüléssel bajlódó Sebők Vilmos és a Tatabánya elleni szerdai felkészülési mérkőzésen bokájára rúgást kapó Leandro de Almeida kihagyta a gyakorlást.

Bár szombatig valószínűleg nem épülnek fel, a kerettel maradnak, mert a jövő szerdai, Málta elleni idegenbeli kvalifikációs meccsen már előreláthatólag számíthat rájuk Bozsik Péter.