Vágólapra másolva!
A Birmingham City leigazolta a Celtic FC csatárát, Chris Suttont. A Fulham FC végleg megszerezte a walesi kapust, Tony Warnert, aki eddig kölcsönben szerepelt a Cardiff Citytől.

A Liverpool FC 5,5 millió fontot ajánlott a Bröndby IF védőjéért, Daniel Aggerért. A Hamburger SV japán csatárát, Naohiro Takaharát az Eintracht Frankfurt csábítja.

A Bayer Leverkusen cserekapusa, Tom Starke a másodosztályú SC Paderbornba szerződött. A Siena csatárát, Massimo Marazzinát a Bologna és a Torino is hívja.

Az Arsenal FC érdeklődik az RC Lens középpályása, Alou Diarra iránt. Az osztrák SV Ried csatárát, Sanel Kuljicot az Aston Villa és az Everton FC is kiszemelte.

A Newcastle United bejelentkezett az Olympique Marseille elefántcsontparti védőjéért, Abdoulaye Meitéért. A norvég Brann Bergen balhátvédje, Erlend Hantsveit próbajátékon szerepel a Werder Bremennél.

Az RC Strasbourg a Middlesbrough FC szlovák csatárával, Szilárd Némethtel erősítene. Az Olympique Lyon kiszemeltje a Hajduk Split középpályása, Niko Kranjcar.