Vágólapra másolva!
Felix Magath, a Bayern München vezetőedzője szerint csapata az Internazionale ellen mutatta meg igazi arcát.

"Tudtam, hogy jó formában vagyunk, és most felfedtük az igazi tudásunkat. Előzetesen nem gondoltunk győzelemre, de a teljesítményünkkel több mint elégedett vagyok. Amikor Ibrahimovicot kiállították, leromlott a játékunk, passzívvá váltunk, aztán mégis átvettük az irányítást. Az Inter ezen az estén nem azt a formát nyújtotta, amire számítottunk" - mondta a német elitalakulat trénere.

A második gólt az a Lukas Podolski szerezte aki mostanában gyakran a cserepadra szorul a bajor gárdánál. "Megpróbáltam a legjobb formámat nyújtani, szerencsére sikerült betalálnom. Fantasztikus volt a hangulat a stadionban, élvezetes volt a játék" - nyilatkozta a fiatal támadó.

Az Inter részéről természetesen csalódott embereket lehetett látni a találkozót követő sajtótájékoztatón. "Valószínűleg minden másképp történt volna, ha nincs Ibrahimovic kiállítása. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés lesz, mert a Bayern nagyon erős csapat. Tíz emberrel is nagyszerűen küzdöttünk, ezért nem reális az eredmény. Hogy túléljük-e a csoportot? Igen, valószínűleg" - mondta Roberto Mancini, az olaszok mestere.

"Nagyon fontos, hogy most már csak a következő, Cagliari elleni mérkőzésre koncentráljunk. Előre kell néznünk" - tette hozzá a gárda argentin csatára, Hernan Crespo.