Vágólapra másolva!
Az angol sajtó szerint egyelőre esély sincs arra, hogy valaki megtippelje, ki lehet a West Bromwich Albion új menedzsere, azaz ki léphet a hétfőn elbocsátott Bryan Robson helyére. A WBA öltözőjét sokkolta Robson kirúgása, és a játékosok hangot is adtak meglepetésüknek, mindannyian egybehangzóan azt állítják, hogy váratlanul érte őket a döntés.

Gera Zoltán úgy fogalmazott, hogy bár sok kritika érte Robsont, a csapat nem érezte, hogy a váltás benne lenne a levegőben. Bryan Robson a könnyeivel küszködve búcsúzott a csapattól, melynek ideiglenes irányítását az eddigi másodedző Nigel Pearson végzi.

Abban mindenki egyetért, hogy Pearson csak napokig lesz hivatalban, és helyét rövidesen más veszi át, de egyelőre nincs olyan jelölt, akinek befutását biztosra lehetne venni. A legtöbben a Charlton Athletic korábbi menedzserét Alan Curbishleyt emlegetik, de több lap és elemző egybehangzó állítása szerint a WBA menedzseri posztja túl ki falat Curbishley-nek, aki inkább kivár, és egy jobb ajánlatot fogad majd el a Premier League-ből.

Szó esett még a Burnley menedzseréről Steve Cotterillről is, aki a jelenleg 4. helyen álló klubbal vitézkedik, ahová 2010-ig (!) kötelezte el magát. Felmerült a Blackburn edzőjének, Mark Bowennek is a neve, aki a Premier League-ban szereplő csapat mellett jelenleg a második ember, és vélhetően könnyű lenne elcsábítani, hiszen vonzó feladat lenne számára a nagymúltú WBA irányítása.