Vágólapra másolva!
Különleges és rendhagyó futball programnak ad helyszínt vasárnap délelőtt az Újbuda Sport- és Rendezvénycsarnok. A vasárnapi futballmatinén a zenészek és színészek csatája mellett a Ferencváros és az Újpest korábbi sztárjai csapnak össze egymással.

A Sportmax Wellness- és Szabadidőközpont területén található modern és elegáns csarnok - amely rendezvénytől függően akár 4000 néző befogadására is képes - a nyár folyamán nyitotta meg kapuit a sportolni vágyók, a sportegyesületek és sportesemények valamint a céges rendezvények előtt.

A szervezők ezen a hétvégén ingyenes nyitott napokkal várják az érdeklődőket, a helyszínnel ismerkedni vágyókat. Szombaton családi élménynap majd az este folyamán Dobrádi Ákos (ex-TNT) koncertje vár mindenkit.

Vasárnap délelőtt a Sportmax Futballmatiné kínál különleges programot, végre igazi "focicsemegét" az ínyenceknek. A Zenészválogatott-Médiaválogatott összecsapáson többek között láthatják a nézők a focilabdát szelídítő Gangxsta Zoleet, a Rakonczai testvéreket, Intit, vagy éppen Balázs Palit.

Ezt követően pedig igazi rangadót köszönthet az Újbuda Sportcsarnok, hiszen a Fradi lép pályára az Újpest ellen. Káprázatos sztárparádé várja a nézőket, elég csak beleolvasni az alábbi névsorba: Nyilasi, Détári, Ebedli, Balogh, Kincses, Pintér, Miriuta, Albert, Törőcsik, Zámbó, Urbán, Brockhauser, Véber, Szlezák, Szabó András.

SPORTMAX Futballmatiné
A program:
Zenészválogatott - Médiaválogatott
Ferencváros - Újpest

Helyszín: Újbuda Sport és Rendezvénycsarnok (XI. Kőérberek-Tóváros, Kánai út 2.)
Időpont: 2006. szeptember 17., vasárnap, 10.30.