Vágólapra másolva!
Az igazán fanatikus szurkolók mindent megtesznek annak érdekében, hogy valamilyen ereklyét szerezzenek kedvenceikről, de egy dán Barcelona-drukker túlságosan is messzire ment ez ügyben.

Néhány éve a katalánok a Bröndbyvel kerültek össze az UEFA-kupában, és a hazai visszavágón 2-1-es győzelmet arattak a dánok felett, amivel természetesen tovább is jutottak. Egy skandináv rajongó ezt az alkalmat használta ki, hogy ellátogasson kedvenc együttese városába, és a mérkőzést követően úgy gondolta, hogy valami szuvenírt is illene hazavinnie.

Valahogyan sikerült bejutnia a Camp Nounak abba a termébe, ahol a lefújást követően a sajtótájékoztatót tartották, és miközben gyülekeztek a zsurnaliszták, a nagy forgatagban leemelt egy képet a falról, ami Carles Puyolt ábrázolta, és megpróbált vele kislisszolni.

Valami kisebb ereklyét is választhatott volna, hiszen a viszonylag nagyméretű bekeretezett fotót nem egyszerű kicsempészni, és a biztonsági embereknek fel is tűnt, hogy valami van a kifelé igyekvő úriember pólója alatt. Le is fülelték a tolvajt, aki így üres kézzel utazhatott haza.