Vágólapra másolva!
A birminghami sajtó továbbra is elégedetlen a West Bromwich Albion idei teljesítményével, eredményességével, és főleg játékával. A kedd este esedékes Preston elleni idegenbeli meccset megelőzően valamennyi lap felhívja a figyelmet arra, hogy ideje lenne már végre egy idegenbeli meccset nyerni Bryan Robson csapatának.

Az edző számára meglehetősen kellemetlen az idegenbeli statisztika, hiszen amióta két évvel ezelőtt átvette a csapat irányítását, összesen kettő idegenbeli meccset tudott megnyerni a WBA. 2005 márciusában Gera Zoltán vezérletével 4-1-ra nyertek a Charlton otthonában, míg idén januárban a Wigant győzték le 1-0-ra.

Az összes többi idegenbeli találkozón elmaradt a kiugró teljesítmény, és a sikerélmény, és különösen az kellemetlen, hogy a Championshipben sem sikerült eddig megtörni az átkot. A Cardiff elleni döntetlent a Sunderland otthonában vereség követte, de Bryan Robson szerint nincs ok pánikra, hiszen a sorsolás tudatában ő sejtette, hogy nem győzelmekkel kezdik majd az idegenbeli menetelésüket.

Most a Preston elleni találkozó előtt mindenesetre Robson, és a játékosok is fogadkoznak, hiszen egy győzelem esetén a többi találkozó szerencsés alakulását követően Gera Zoltánék akár a Championship élére is ugorhatnak.