Vágólapra másolva!
Elvesztette veretlenségét a másodosztályban Gera Zoltán csapata: a négy forduló után veretlenül állt West Bromwich Albion 2-0-ra kapott ki a Sunderland otthonában.

Gera szerint nem érdemtelen a hazaiak sikere, az ellenfél ezúttal jobban teljesített. "Sajnos nem játszottunk jól, főleg az első félidőben voltunk gyengébbek. Egy góllal vezettek a hazaiak az első 45 percet követően, majd a fordulás azonnal kaptunk még egyet, ami döntőnek bizonyult. Kicsit feljavultunk ugyan, de sajnos kevés volt az elképzelés a játékunkban, két-három kisebb lehetőségig jutottunk csak. A Sunderland öt középpályással állt fel, amivel megleptek bennünket. Az volt a gond, hogy a 90 perc során nem volt olyan pillanat, amikor rá tudtuk volna kényszeríteni az akaratunkat az ellenfélre."

"Ezúttal is a középpálya jobb szélén kaptam lehetőséget, de az utolsó fél órában már a két csatár mögött játszottam visszavontan. Próbáltunk még javítani az eredményen, támadgattunk, de nem volt igazi átütőerő a játékunkban. Most egy kis szünet lesz a válogatott meccs miatt, legközelebb szeptember 9-én játszunk, mindenképpen meg kellene nyernünk a Leicester City elleni meccset."