Vágólapra másolva!
A Fehérvár a hétközi kupakudarc után javított, és magabiztosan, két góllal nyert a Paks otthonában, a labdarúgó Borsodi Liga 4. fordulójában.

Borsodi Liga, 4. forduló:
Paks - FC Fehérvár 0-2 (0-0)
Paks, 3000 néző
v.: Kassai
Paks: Kovács A. - Molnár Z., Benedeczki, Horváth S., Kóczián - Kiss T., Zováth, Mészáros (Varga L., 73.), Báló (Buzás, 79.) - Belényesi (Heffler, 59.), Montvai.
Fehérvár: Sebők Zs. - Csizmadia, Kuttor, Horváth G., Mohl - Bozic, Schwarcz, Farkas B. - Alumona (Györök, 85.), Sitku (Horváth F., 86.), Dajic (Lattenstein, 60.).
gól: Csizmadia (46.), Sitku (65., 11-esből)
sárga lap: Belényesi (36.), Zováth (59.), Kóczián (88.), illetve Schwarcz (22.)

14. perc: Bozic a 16-os jobb sarkáról ívelt be szabadrúgást, Horváth G. néhány centivel fejelt a bal kapufa mellé.

46. perc: Bozic végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, a kaputól 20 m-re, lövése után a labda a jobb kapufáról kipattant, Csizmadia eszmélt a leggyorsabban, és két méterről a kapuba fejelt (0-1).

65. perc: Horváth S. buktatta a büntetőterületre belépő Sitkut, Kassai játékvezető 11-es ítélt. Sitku középmagasan a kapu bal oldalába vágta a labdát, ám miután egy fehérvári játékos belépett, a játékvezető újrarúgatta a büntetőt. A csatár második próbálkozását Kovács A. védte, ám Kassai ezúttal is megismételtette a 11-est. Sitku harmadikra laposan a bal sarokba lőtt (0-2).

A Paks jól védekezett az első játékrészben, a fehérváriak szélsőjátékát rendre hatástalanították a hazaiak. A vendégek magassági fölényüket igyekeztek kihasználni, ám néhány ígéretes fejesnél többre nem futotta erejükből.

A második félidő első percében vezetéshez jutott a Fehérvár, ami megfogta a paksiakat. A látogatók uralták a játékot és egy újabb góllal megduplázták előnyüket. A Paks alig jutott el helyzetekig, a fehérvári védelem jól állt a lábán, és a vendégek megérdemelten szerezték meg első győzelmüket a bajnokságban.

* * *

Az NB II 3. fordulójában:
Nyugati csoport:
Budaörs - Integrál-DAC 4-4 (1-4)
Balatonlelle - Mosomagyaróvár 2-3 (1-1)
Barcs - Celldömölk 2-0 (1-0)

Keleti csoport:
Karcag - Kecskemét 1-3 (0-1)
Bőcs - Baktalórántháza 2-0 (2-0)