Vágólapra másolva!
Több mint két évvel azt követően, hogy elszerződött a Ferencvárostól, Gera Zoltán ismét zöld csíkos mezt ölthet magára. A West Bromwich magyar középpályása nem vált klubot, csupán arról van szó, hogy a birminghami klub döntött úgy, hogy a szurkolók kérésének engedve előveszik a korábban már számukra sikert hozó zöld-sárga csíkos szerelést.

Mint ismeretes a West Brom az elmúlt két évben rendre kék-fehérben lépett pályára, de ebben a szezonban egy harmadik garnitúra szerelést is kipróbálnak, ez pedig a Gera számára sok szép emléket jelentő zöld-sárga lesz.

"Való igaz, hogy a Fradiban nagyon szerettem zöld csíkos mezben játszani, így most örömmel fogadtam ezt az új színösszeállítást. Két éve nem használta ezt a mezt a West Brom, de úgy tudom korábban nagyon sokat játszottak ebben, és a szurkolók szeretik, az ő kérésük volt, hogy ismét legyen ilyen dresszünk. A Southampton elleni idegenbeli meccsünkön már fel is avattuk a mezt, és remélem idén sokszor lépünk majd ebben pályára" - mondta a játékos.