Vágólapra másolva!
A futballmérkőzéseken a hangosbemondó feladata sokszor nem csak abból áll, hogy a találkozó előtt felsorolja a két kezdő tizenegyet, illetve a játékvezetők nevét, valamint a 90 perc alatt a fontosabb eseményeknél jelzi a gólszerző, sárga lapos, vagy esetleg kiállított nevét. Előfordul, hogy más, amolyan szolgálati közleményt is ő közöl, például, hogy az adott rendszámú gépkocsi gazdája fáradjon az autójához, mert rossz helyen parkol.

Ez történt néhány éve a Portsmouth FC-nek az amatőr Havant & Waterlooville FC elleni edzőmérkőzésén. Ebben még semmi különleges nem lenne, ám amikor a hangosbemondó közölte, hogy az adott rendszámú Mercedes rossz helyen parkol, a Portsmouth mestere, Harry Redknapp a fejéhez kapott: kiderült, hogy az ő autójáról van szó.

A szakember éppen helyet foglalt volna a kispadon, amikor meghallotta a bemondót, és nem volt mit tennie, felállt, hogy elintézze a dolgot. "Amit meghallottam a rendszámot, egyre lejjebb süllyedtem a székemben, legszívesebben eltűntem volna. Végül felálltam, és kiballagtam a kocsihoz, miközben a szakmai stáb tagjai jókat vigyorogtak."

A Westleigh Stadiumban jelen lévő háromezer néző (nem tévedés, ennyien mentek ki egy amatőr csapat elleni edzőmeccsre) mindenesetre humorosan fogta fel a dolgot, és megtapsolta Redknappet, aki hamarosan megnyugodva térhetett vissza a kispadra, miután biztonságba helyezte gépkocsiját.