Vágólapra másolva!
Az utolsó napokban szenzációs igazolást hajtott végre a Hungarian All Stars-csapat, melyben Erdei Zsolt révén egy aktuális világbajnok, és hatszoros címvédő kap helyet a középpályán. Madár - Michael Schumacherhez hasonlóan - Németországból érkezik a mérkőzésre, hogy a Puskás-stadionban pályára lépjen a MAI Casco Jótékonysági Futball Grand Prix-n. A magyar csapatban pályára lép majd egy újabb olimpiai bajnok is Csapó Gábor személyében. Montreal olimpiai bajnok vízilabdázója vélhetően a mezőnyben és a kapuban is bemutatkozik majd.

A MAI Casco Futball Grand Prix jegyei iránt egyébként országszerte hatalmas az érdeklődés, és a Ticket Express irodáiban már elfogytak az 1660 forintos kiemelt árú belépők, de továbbra is kaphatóak a 660 forintos egységárú jegyek. A 12 éven aluli gyermekek idén is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A szervezők szerint várhatóan ismét közel telt ház fogadja majd Michael Schumachert és barátait.

Erdei Zsolt: "Nem gondolkodtam sokat, amikor megkerestek a szervezők, hiszen olyan rendezvényről van szó, maely jótékony célt szolgál. Első gyermekem születését várom, így rendkívül fontosnak tartom, hogy a magam eszközeivel segíteni tudjak a rászorulókon. Azt hiszem, Michael Schumacher ezen a téren élen jár a sportolók között, örülök, hogy most egymás ellen játszhatunk.

"Nem vagyok egy világbajnok labdarúgó, de úgy hiszem kondicionális gondjaim nem lesznek, talán a küzdőképességemmel sem lesz gond. A szervezők felajánlották, hogy 25-ös mezben játszhatok, aminek nagyon örülök, hiszen 25 győztes profi meccsen vagyok túl. Nem vagyok kimondott Forma-1-es rajongó sem, de nézem a versenyeket. A német sportolók céltudatosságát, munka iránti alázatát és kitartását testközelből ismerem, így tisztában vagyok Michael Schumacher hét világbajnoki címének titkával. Jómagam is hasonló elszántsággal lépegetek pályafutásom során, és bízom benne, hogy lesz lehetőségünk a meccsen pár szót is váltani majd a pályán."

"Az ugye köztudott, hogy a labdarúgáshoz nálam jobban nem nagyon ért senki. Ez nyilván ki is derül majd szerdán. Terveim szerint a mezőnyben nagyjából 5 percet töltök majd el, és utána irány a kapu. Tisztában vagyok azzal, hogy a pilóták remek labdarúgók, de kapusként én is parádés dolgokra vagyok képes. Persze nem csupán a védéseimmel tartom majd a lelket a csapatban, hanem arra is gondom lesz, hogy hátulról irányítsam is a mieinket. Elméletben nagyon jó vagyok, és ez majd meg is látszik a védelmünkön" - mondta Csapó Gábor.

A Hungarian All Stars végleges kerete:
Kapusok:
1. Csank János
22. Kósz Zoltán
Mezőnyjátékosok:
2. Hajós András
3. Bakács Tibor Settenkedő
4. Farkasházy Tivadar
5. Hajdú B. István
6. Lipcsei Péter
7. Kiprich József
8. Varga Zoltán
9. Szabics Imre
10. Détári Lajos (csapatkapitány)
11. Dobrádi Ákos
12. Rudolf Péter
15. Carlos Perez
19. Kanta József
23. Kóbor János
25. Erdei Zsolt
33. Eperjes Károly
44. Somló Tamás
67. Cipő
76. Csapó Gábor

Szövetségi kapitány: Bozsik Péter, Gellei Imre.