Vágólapra másolva!
Újabb grandiózus erősítést hajtott végre a Pilótaválogatott ellen készülő Hungarian All Stars csapat, melynek keretébe bekerült két olyan védő, akik fizikai paramétereik miatt tavaly is tekintélyt parancsoltak a Puskás-stadion gyepén. Bozsik Péter és Gellei Imre szövetségi kapitányok örömmel nyugtázhatják, hogy a 197 cm-es Carlos Perez és a 199 cm-es Hajós András állja majd útját a Schumacher vezette csapat rohamainak.

A két szakvezető nem csupán magassági szempontokat vett figyelembe, de "dumára" is megerősítette a csapatot, így Hajdú B. István és Bakács Tibor "Settenkedő" is bekerült a keretbe. A sportriporter újoncnak számít majd, míg a kritikus már tavaly is farkasszemet nézett a pilótákkal.

A MAI Casco Futball Grand Prix jegyei iránt egyébként országszerte hatalmas az érdeklődés, és a Ticket Express irodáiban már elfogytak az 1660 forintos kiemelt árú belépők, de továbbra is kaphatóak a 660 forintos egységárú jegyek. A 12 éven aluli gyermekek idén is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A szervezők szerint várhatóan ismét közel telt ház fogadja majd Michael Schumachert és barátait.

Massa fejjel verhető, de versenyt inkább nem futunk

Carlos Perez, az MKB-Veszprém kézilabdázója: "A napokban tértem vissza Kubából, de már elkezdtem az edzéseket. Nekem a tavalyi gála is hatalmas élmény volt. Azt hallottam, hogy sokan meglepődtek a játékomon, mert azt gondolták, hogy kézilabdázóként nem állom majd meg a helyem a labdarúgó pályán. Nos, azt hiszem nem okoztam csalódást, és megmutattam, hogy egy kicsit nagyobb labdával is elbánok, és lábbal is tudom terelgetni. Tavaly hihetetlen hangulat volt a Puskás-stadionban és idén is erre számítok. Biztos vagyok abban, hogy egy-két alkalommal kilépek majd a védősorból, és megpróbálok támadni is. Nagyon szeretnék egy gólt fejelni, de azért persze figyelek majd a védekezésre. A pilóták fejjátéka mondjuk nem az igazi, hiszen Massa, Fisichella, vagy Baumgartner Zsolt nem égimeszelők, viszont roppant gyorsak, jól fordulnak, úgyhogy kell velük küzdeni. A futóversenyeket tavaly is ráhagytam Hajósra és Bakácsra, akik hálásak is voltak ezért, és mindketten jelezték, hogy levonulnak a pályáról, ha még egyszer nekik kell versenyt futniuk Massával."

Hajós lakossági igényre tér vissza

Hajós András, az Emil Rulez zenekar tagja: "Tavaly a lefújás pillanatában úgy döntöttem, hogy befejezem labdarúgó pályafutásomat. Egyrészt fejbe rúgtak a gólvonalon, ami nagyon fájt, másrészt nagy labdarúgóktól hallottam, hogy a csúcson kell abbahagyni. Egy hétszeres világbajnok ellen 6-6-os döntetlenre vezettem a magyar csapatot, és azt gondoltam, hogy ennél már nincs feljebb. Idén aztán a szervezők újra megkerestek, én pedig hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogyha van lakossági igény az én hihetetlenül koordinált mozgásomra, akkor még egy meccs erejéig visszatérek. Így történt, hogy fél másodperces gondolkodást követően természetesen azonnal igent mondtam. Bízom benne, hogy idén is képes leszek vereségbe hajszolni a magyar csapatot, de aztán a többiek az utolsó pillanatban minden erőlködésem ellenére legalább döntetlenre tudják majd menteni a meccset.

Hajdú B.: Egyszerre leszek Ronaldo és Materazzi

"A magam részéről már régen lemondtam arról, hogy belerúgjak a labdába huszonvalahányezer ember előtt. Ez most vélhetően mégis megvalósul, úgyhogy nekem innentől kezdve már jutalomjáték lesz ez az egész meccs. Gyermekem a mérkőzés időpontjában már 9 hónapos lesz, így gyakorló apaként igencsak átérzem az esemény nemes célját, tudniillik, hogy beteg gyermekek megsegítését szolgálja a jótékonysági mérkőzés. Azt nem hiszem, hogy az amúgy kiváló sportemberekből álló, és labdarúgóként is remek teljesítményre képes pilóták tőlem tartanának, de annyit ígérhetek, hogy egy személyben leszek a magyar csapat Ronaldója és Materazzija. A világbajnokságot követően Horvátországban nyaraltam, és minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy beérjem Ronaldót. Híztam ismét 4-5 kilót, úgyhogy egyre jobban hasonlítok a brazil klasszisra. Súlyfeleslegem ugyan talán majd gátol a játékban, de így is gond nélkül játszhatok a szavakkal, és lehetek a csapat provokatőre, azaz feszült helyzetekben Materazzi mintájára egy-két beszólással felhergelhetem a pilótákat. A tréfát félretéve nagyon várom a meccset, remélem sokan lesznek, és majd próbálok pár percig olyan poszton játéklehetőséget kérni Bozsik Pétertől magamnak, ahol nem zavarok túlságosan..."

Bakács fizikális és mentális topon várja Schumit

Bakács Tibor "Settenkedő", kritikus: "Ferencváros-szurkolóként rengeteget jártam egykor a Puskás-stadionba, így nekem már tavaly is nagyon komoly élményt volt, hogy Varga Zolival lehettem egy gyepen, és körülöttünk 22 ezer ember nézte, hogy miként próbálunk elboldogulni a labdával. Neki persze sikerült, én pedig arra próbáltam figyelni, hogy legalább egyszer passzoljak jól neki. Nagyon nagy élmény volt, és azóta sokkal komolyabban készülök, így az idei gálán jobb fizikai állapotban, mentálisan felkészülten megint megpróbálok legalább egy jó mozdulatot bemutatni.

A Hungarian All Stars eddig ismert játékosainak névsora mezszámokkal:
csapatkapitány:
10. Détári Lajos

kapusok:
1. Csank János
22. Kósz Zoltán

mezőnyjátékosok:
2. Hajós András
3. Bakács Tibor Settenkedő
4. Farkasházy Tivadar
5. Hajdú B. István
6. Lipcsei Péter
7. Kiprich József
8. Varga Zoltán
11. Dobrádi Ákos
12. Rudolf Péter
15. Carlos Perez
19. Kanta József
23. Kóbor János
33. Eperjes Károly
44. Somló Tamás
67. Cipő

szövetségi kapitány:
Bozsik Péter, Gellei Imre