Vágólapra másolva!
Újabb három sztárt igazolt csapatába Bozsik Péter és Gellei Imre a jövő héten szerdán esedékes MAI Casco Futball Grand Prix keretében megrendezendő Pilótaválogatott-Hungarian All Stars labdarúgó-mérkőzésre. A három új fiú közül ketten kiváló ritmusérzékükről híresek, míg a harmadiktól fontos gólokat várhatnak a magyar szakvezetők.

Somló Tamás, zenész, az LGT tagja: "Számomra mindig is a labdarúgás volt a sportok királya. Ez a legszociálisabb sportág, olyan, mintha zenekarban játszanál - akkor működik a dolog, ha a csapattársak jól passzolnak. Örülök, hogy Kóbor révén lesz ismerős is a csapatban, hiszen az Omega-időszakban sokszor fociztunk együtt. Jómagam a Pál utca környékén nőttem fel, és természetesen reggeltől estig játszottunk, hol a Múzeumkertben, hol egyéb, akkor még be nem épített grundokon. Részemről tehát azt ígérhetem Schumacheréknek, hogy egy igazi Pál utcai fiúval találják majd magukat szemben. Később már kevesebb időm maradt a focira, mivel a bohócipari technikumban erre a játékra kevés idő maradt, de azért a zsonglőr gyakorlatoknál csiszolhattam a labdaérzékemet. A Forma-1-nek nem vagyok a rajongója, de édesanyám, aki lelkes nézője, mindig tudósít az eredményekről. Azt hiszem, nekem élvezetesebb lesz focizni látni a pilótákat, mint a versenyeiket nézni."

Bódi László (Cipő), zenész, a Republic frontembere: "Mindenfajta szerepléstől menekülök, ami nem a Republic-koncertekhez köthető, de gyerekkoromban volt egy időszak, amikor a futball volt a legfontosabb. A Puskás-stadionban focizni biztosan nem lehet rossz dolog, ráadásul egy hasznos ügy érdekében ott a helyem. Remélem, érdekes és szép este lesz! Bízom benne, hogy sokan eljönnek majd, ugyanúgy, ahogy tavaly, és egy számottevő összeget tudunk összefocizni a beteg gyermekek javára."

Forrás: MTI

Kiprich József, 70-szeres válogatott labdarúgó: "Nagy élmény lesz újra Dömével együtt pályára lépni. Volt néhány emlékezetes meccsünk közösen. 21 éve a Hannapi-stadionban például mi osztoztunk a gólokon, amikor világbajnoki selejtezőn 3-0-ra vertük az osztrákokat. A bemelegítés alatt biztosan felidézünk majd ezek közül az emlékek közül néhányat, de utána már csak a győzelemre koncentrálunk majd, ahogy tettük azt régen is a válogatottban. Hetven válogatott meccsem van, de tudom, hogy nem lehet megszokni azt, ha az ember több mint húszezer ember előtt focizhat, ráadásul jótékony célokért. Tavaly huszonkétezer néző volt kint a meccsen és mindenki nagyon jól érezte magát, hiszen a mérkőzés is izgalmas és látványos volt. Remélem,idén is jó lesz a hangulat,és talán még többen is kíváncsiak lesznek ránk, mint tavaly."

Az augusztus 2-án 20.30-kor esedékes mérkőzésre a Puskás-stadionban kerül majd sor. A találkozóra 660 forintos áron válthatóak meg a belépők országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve megrendelhetőek a www.tex.hu weboldalon. Jegyek kaphatóak még a Puskás-sdion toronyépületében található jegyközpontban is.