Vágólapra másolva!
A spanyol El Mundo tudni véli, hogy miután biztossá vált Ruud van Nistelrooy madridi szerződése a két klub elkezdte az egyeztetéseket Ronaldóról, aki a hírek szerint Manchesterben folytathatja. Az olasz futballpiac lefölözéséből a Liverpool FC sem szeretne kimaradni, a Vörösök Mauro Germán Camoranesit és David Trezeguet "szabadítanák meg" a Serie B-től, Rafa Benítez mindkét játékosról nagyon jó véleménnyel van.

Fabio Capello és a Real Madrid is igyekszik kihasználni az olasz bundabotrány előnyeit, a spanyol klub a torinóiaktól Fabio Cannavarót, Gianluca Zambrottát, Patrick Vieirát és Émersont is szívesen szerződtetné. A francia és a brazil mellett a középpálya lehetséges erősítéseként a spanyol Fabregast és a francia Alou Diarrát említi a spanyol sajtó, de Capello kijelentette, hogy amennyiben az ő szerződtetésük meghiúsul, úgy szívesen látná Madridban Aldo Duschert, a Deportivótól távozó argentin középpályást is.

A Real Zaragoza Andrés D'Alessandro után újabb argentin középpályást szeretne szerződtetni, a kék-fehér klub szívesen látná soraiban Pablo Aimart, a Valencia CF játékmesterét. Aimar döntését talán megkönnyíti, hogy a zaragozaiaknak D'Alessandrón kívül további három argentin játékosuk van.

Paul le Guen, a Rangers FC francia mestere általa jól ismert játékosokkal szeretné megerősíteni a skót klubot. Legújabb kiszemeltje a Stade Rennes szenegáli középpályása, Makhtar N'Diaye, akit a szakember még a breton klubnál töltött időszakából ismer.

Nem kell a francia másodosztályban folytatnia pályafutását a világbajnokságon is szerepelt tunéziai védőnek, Karim Haguinak. Az eddig az RC Strasbourgot erősített hátvéd a német Bayer Leverkusennel folytat előrehaladott tárgyalásokat. Az RC Deportivóban folytatja pályafutását Fabián Estoyanoff, a Valencia CF 23 éves uruguayi középpályása. A dél-amerikai labdarúgó az elmúlt szezont Cádizban töltötte kölcsönjátékosként.

Argentin kapussal erősített a Getafe CF, a spanyol főváros harmadik számú klubja a világbajnokságon is szerepelt 33 éves Roberto Abbondanzierit szerződtette, aki a Boca Juniorst hagyta ott az európai kaland kedvéért. Ismét cikkeznek Patrick Kluivertről: a Valencia CF-nél kevés lehetőséget kapott, ám csalódást okozott holland támadót a Hamburger SV-től keresték meg.