Vágólapra másolva!
Nem kis fába vágta a fejszéjét a Hamburg labdarúgócsapata, amely csatársorát klasszis játékosokkal erősítené meg. A kiszemeltek között van Jefferson Farfan (PSV Eindhoven), Milan Baros (Aston Villa) és Patrick Kluivert (Valencia) is.

Csatárproblémákkal küzd a Hamburg labdarúgócsapata, a Bundesliga legutóbbi szezonjában harmadik helyen végző együttes ugyanis augusztusban Bajnokok Ligája-selejtezőt játszik, ám leginkább veszteségeket könyvelhetett el a támadósorban.

A bronzérmes csapatból távozott Ailton (Besiktas), Stefan Beinlich (Rostock), Szergej Barbarez (Leverkusen), Takahara Naohiro (Frankfurt) és Daniel van Buyten (Bayern München) is, "bevételi" oldalon Vincent Kompany (Anderlecht) és Paolo Guerrero (Bayern München) számít nagyobb fogásnak.

Az észak-német klub azonban ennél komolyabb erősítést tervez, így tárgyalásokat folytat a Portsmouth által is csábított Jefferson Farfannal (PSV Eindhoven), valamint a 2004-es Eb felfedezettjével, a cseh Milan Barossal (Aston Villa) is.

A harmadik kiszemelt Patrick Kluivert, aki a Valenciától kerülhet Hamburgba. A 30 esztendős holland csatár a hétvégén már látogatást tett a klubnál, tárgyalt Dietmar Baiersdorfer sportigazgatóval és Thomas Doll edzővel is.

[origo]