Vágólapra másolva!

Csak eggyel több néző, mint játékvezető

Sorozatunk tegnapi részével szemben persze van olyan is, hogy minden szurkolónak örülnek, viseljen bármilyen ruhát.  Különösen igaz volt ez 2003-ban a ciprusi Alki Larnaca együttesére, amely az Ethnikosz Ahnasz elleni kupameccsen egészen elképesztő negatív rekordot állított fel. A teljesen tét nélküli találkozón ugyanis a klubnak összesen négy fizető nézője volt.

Mivel egy jegy tíz euróba került, így a bevételi oldalon mindössze negyven euró jelent míg, míg a stadionbérletért (mert a klubnak nincsen saját arénája) 1620 eurót kellett fizetni.

A larnacai együttes abban a szezonban nem szerepelt valami jól, hiszen a bajnokságban pár héttel korábban 11-1-re kapott ki az Omonia Nicosiától, ami szintén negatív klubcsúcsot jelentett, az idény során már két edzőt menesztettek a csapattól, mint ahogyan a szerb csatár, Alekszandar Minic is távozott, mivel nem kapta meg időben a fizetését.

A bajnokságban azonban az idő tájt még mindig jobban szerepelt a gárda, mint négy évvel korábban, hiszen 2003 tavaszán már hat pontja volt, míg az 1998-99-es pontvadászatot mindössze három ponttal és 109 kapott góllal fejezte be.