Vágólapra másolva!
A szurkolók általában igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy kigúnyolják a rivális csapatot, és ezt különösen Angliában fejlesztették tökélyre a drukkerek, ahol majd minden klubnak van valamilyen rigmusa a legnagyobb rivális "cikizésére".

A Newcastle United és a Sunderland AFC fanatikusa például a Middlesbrough FC elleni mérkőzéseken rendre az alábbi mondókát szokták skandálni: "Milyen érzés látni a napot?"

A jó humorérzékkel megáldott drukkerek ezzel arra utalnak, hogy Middlesbrough városa leginkább vegyi üzeméről híres, amelynek kéményeiből rendszerint bizony meglehetősen vastag füstfelhő gomolyog.

Sőt, a Riversdie Stadiumba látogató vendégdrukkerek az utóbbi időben azt is szokásukká tették, hogy néha gázmaszkkal jelennek meg, ezzel is cukkolva a hazaiakat.

Ez utóbbit azonban nem nagyon tehetik meg a közeljövőben, mivel a klub úgy döntött, hogy az ilyen szerelésben megjelenő drukkereket egész egyszerűen nem engedik be a stadionba.

"A jelenlegi politikai helyzetet figyelembe véve meglehetősen helytelennek tartjuk a dolgot, hiszen manapság, amikor mindenki egy terrortámadástól tart, egy gázmaszkot viselő ember könnyen pánikot okozhat" - jelentette ki a Boro szóvivője, Dave Allen.