Vágólapra másolva!
Az FC Fehérvár labdarúgócsapatának elsőszámú kapusa, a román Daniel Tudor elhagyja a klubot. Az előző idényben remek teljesítményt nyújtó hálóőr a hazája élvonalában szereplő Arad együtteséhez szerződött.

Az UTA Arad csapata egyébként már szerződtetett Magyarországról labdarúgót, Marius Lacatus vezetőedző első igazolásainak egyike a tavalyi évadban még Sopronban szereplő Alin Cotan volt, de lehetséges, Alexandru Costisor is a vértanúk városában folytatja pályafutását.

A csapathoz Tudor és Cotan mellett már aláírt Corneliu Codreanu (FCM Bacau), Adrian Rusu (Rapid Bucuresti), Sorin Gheju (CFR Timisoara), Cristian Negru (Hassania US Agadir) és Bogdan Apostu (Farul Constanta) is.

Miután Tudor már szerdán repülőre szállt, hogy csatlakozzon új csapatához, amely Brassó mellett edzőtáborozik, a fehérváriak kapuját a Felcsút elleni felkészülési mérkőzésen Sebők Zsolt védte.

Vélhetően ő kap majd szerepet az UEFA-kupa selejtezőjében is. A kupagyőztes együttes jövő csütörtökön 20 órától a kazah Kairat Almatit fogadja.

(MTI) / [origo]