Vágólapra másolva!
Angliában az amatőr futballnak is nagyon nagy respektje van, a négy profibajnokság alatt rengeteg divízió található, és az a kocsma (jobban mondva pub) nem is számít igazinak, amelyiknek nincsen futballcsapata.

Gyakran hallani arról is, hogy egy-egy, a profi labdarúgástól már visszavonult játékos is beszáll valamelyik helyi alakulatba, felidézendő a régi szép időket - erre Chris Waddle a legjobb példa, aki manapság még mindig futballozik az egyik alsóbb divízióban.

Az egyik ilyen londoni baráti társaság azonban olyan csapattaggal büszkélkedhet, amivel más amatőr csapat aligha: néhány évvel ezelőtt ugyanis "szerződtették" a neves hollywoodi színészt, Woody Harrelsont.

A Született gyilkosok sztárja akkoriban egy londoni színházban játszott az Egy átlagos napon című vígjátékban, és az egyik londoni parkban rendszeresen a barátaival focizó Michael Duncan akkor vette észre, amikor egyik nap futballcipővel a lábán sétált a parkban.

"Odakiáltottam, hogy 'Hello, Woody', mire ő megfordult, és visszaintett. Megkérdeztük, hogy nincs-e kedve beállni, mire igent mondott, és azóta rendszeresen lejár focizni""- mondta Duncan, aki szerint a színész teljesen normálisan viselkedik, nincsenek sztárallűrjei.

"Itt a parkban amúgy sem olyan magas a színvonal, így Harrelson egyáltalán nem lóg ki a sorból. Nagyon energikus, sokat fut, és a gólszerzővel mindig pacsizni szokott. Csak azt sajnáljuk, hogy a játék után nem szokott eljönni velünk sörözni, mert mint mondja, sietnie kell a próbákra."