Vágólapra másolva!
Vannak olyan szurkolók, akik azt állítják: már a születésüktől fogva a kedvenc csapatuknak szurkolnak. Ez ugyan jól kifejezi a kötődést az adott egyesülethez, de az esetek túlnyomó többségében túlzásnak számít.

Persze nem mindig: a néhány évvel ezelőtti történet szerint Angliában ugyanis egy család annyira rajongott a Leicester Cityért, hogy még meg sem született gyermekük számára is kifizették a pártolótagsági díjat. Jack és Sandra Sommerfield már évek óta a Rókák drukkerei voltak, esküvőjükön például a hölgy hófehér menyasszonyi ruháján egy kék szalag is volt, jelezve a klubhovatartozást, és első gyermekük, Emily számára három hónaposan váltották ki a pártolótagságot.

Ezzel természetesen ő számított a Leicester City legfiatalabb tagjának, ám amikor a pár második gyermekét várta, úgy döntöttek, hogy megdöntik ezt a rekordot. A születendő kislány, Georgia még csak tízhetes volt, amikor a szülők benyújtották tagsági kérelmüket a számára. Az egyesületnél érthető módon kissé meglepődtek a dolgon, de végül is a csapatnak minden drukkerre szüksége van, és kiállították a tagsági kártyát.

Probléma csak akkor adódott, amikor kiderült, hogy a kártyára egy fotó is kell, de végül ezt is sikerült megoldani: a tagságin egy ultrahanggal készült kép található a hamarosan megszületendő kislányról. Jack és Sandra csak azt sajnálja, hogy a két kisgyermek miatt egy darabig nem mehetnek majd ki kedvenc együttesük mérkőzéseire, de azért igyekeznek otthon is megteremteni a megfelelő hangulatot.

Mivel a Leicester City otthonát, a Filbert Street-i stadiont úgyis lebontják, hogy egy új, modern arénát építsenek fel a helyére, a pár megvásárolta azt a két széket, amelyen ülni szoktak a lelátón. Az ülőalkalmatosságokat a kertben állították fel, hogy a közeljövőben se jöjjenek ki a gyakorlatból. "Innen fogjuk nézni, amint a lányok a kertben labdázgatnak - legalábbis addig, amíg elég idősek nem lesznek ahhoz, hogy kivigyük őket a stadionba" - fogadkozott a házaspár. A kicsik valószínűleg már alig várják ezt a pillanatot - nem is beszélve a szüleikről...