Vágólapra másolva!
Az FC Fehérvár lesz a Vasas ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa május 17-i fináléjában, miután az eldöntőben - idegenbeli 1-0-s sikerét követően - hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Debrecennel.

Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó:
FC Fehérvár - DVSC-AVE Ásványvíz 2-2 (1-1)
Székesfehérvár, 3191 néző
v.: Bede
FC Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Horváth G. - Lattenstein (Fehér, 91.), Schwarcz, Dvéri - Nagy D. (Györök, 73.), Sitku (Sebők, 87.), Kocsis
DVSC-AVE Ásványvíz: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Komlósi, Vukmir - Böőr (Máté, 79.), Virág (Dzsudzsák, 61.), Madar, Halmosi - Brnovic, Bogdanovic (Sidibe, 61.)
gól: Sitku (40.), Csizmadia (78. 11-esből), illetve Bogdanovic (24., 11-esből), Dzsudzsák (82.)
sárga lap: Dvéri (93.), illetve Halmosi (27.), Virág (60.), Sidibe (77.), Vukmir (85.)
piros lap: Tudor (87.), Györök (89.)
továbbjutott: az FC Fehérvár, 3-2-es összesítéssel

Nagy lendülettel kezdett a vendég együttes és számos helyzetet dolgozott ki, a vezetést pedig egy büntetővel szerezte meg. A fehérváriak a félidő végén egyenlítettek, ez kicsit meg is fogta a hajdúságiakat.

A szünet után még nagyobb iramra kapcsoltak a csapatok, így remek hangulatú, izgalmas találkozót láthatott a közönség. A hajrá óriási izgalmakat hozott, de a Debrecen kettős emberelőnyben nem tudott gólt szerezni, így a Fehérvár jobb helyzetkihasználásának köszönhetően jutott a fináléba.