Vágólapra másolva!
 

Annak ellenére, hogy már sárga lappal büntetik, egyre népszerűbb az a gólöröm, amelynek során a találatot elérő focista lekapja magáról felsőruházatát, és azt lóbálva rohan találatát ünnepelni. Mindezt néhány évvel ezelőtt a Leicester City támadója, Ade Akinbiyi hosszú ideig nem mutathatta be, mert a csatárnak nagyon nem ment a góllövés, első találatát csak a szezon 12. fordulójában, novemberben jegyezte a Sunderland AFC ellen.

Akkor viszont alaposan kitett magáért, mezét levéve az őt sokszor kritizáló hazai drukkerek elé rohant, és ott testépítőket megszégyenítő mozdulatokkal demonstrálta kidolgozott izomzatát. Mindez felkeltette egy női magazin érdeklődését is, mivel Akinbiyit felkérték egy fotósorozatra, amelyben félmeztelenül készítettek róla felvételeket. A lap ominózus számának megjelenése előtt azonban a klub eladta a támadót, persze lehet, ebben inkább az játszott szerepet, hogy a csatár mindössze két gólra volt képes az egész idényben.

Az Aston Villa svéd középhátvédjétől, Olof Mellbergtől az angol szurkolók addig még nem láttak hasonló gólörömet, sőt semmilyet sem, hiszen a játékos első szezonjában nem szerzett gólt birminghami színekben, de hazájában tudhatnak róla valamit, mert néhány évvel ezelőtt Svédország legszexisebb férfijának választották - a svéd férfiak. A QX nevű melegmagazin szavazásán a válogatott játékos az akkor az FC Barcelonát erősítő védőt, Patrik Anderssont, illetve a svéd herceget, Carl Philippe Bernadottét előzte meg.