Vágólapra másolva!
Bravúrral próbált meg javítani a helyzetén Gera Zoltán csapata a Newcastle United otthonában. Ez azonban nem sikerült, a Szarkák 3-0-ra győzték le a WBA-t.

Gera - akinek a második félidőben egy szöglet utáni csúsztatása alig ment a kapu mellé - csalódott volt a találkozó után.

"Szomorú vagyok, hiszen úgy tűnik, ma nem csupán három pontot vesztettünk, de vélhetően az élvonalbeli tagságunkat is, és mindez ráadásul a születésnapomon történt. Természetesen nem adjuk fel, hiszen matematikai esélyünk még van, ez azonban nagyon csekély, hiszen hat pont a hátrányunk, és két meccs van hátra a bajnokságból."

"Már az első játékrészben elvesztettük a meccset, a szünet után hiába játszottunk jobban, ez kevés volt. Nem tudom, mi volt az oka az első félidei játékunknak: sajnos hátul nagyon bizonytalanok voltunk, előre pedig nem is jött labda, vagy ha igen, azt se sikerült megtartanunk. Saját játékommal is elégedetlen vagyok, az egyetlen pozitívum, hogy egészségileg rendben vagyok, nem fáj semmim."

"Sajnos most érzem igazán, mennyi hátrányt jelent a játék nélkül töltött hat hónap. Erőnlétileg sem vagyok topon, nem tudok olyan ritmusban futballozni, mint ahogy szoktam. A hátralévő két meccsen még mindent megpróbálunk, hiszen tavaly megtanultuk, nem szabad feladni, ha pedig búcsúznunk kell, legalább szépen tegyük."