Vágólapra másolva!
A szokásokkal ellentétben ezúttal már egy nappal a mérkőzés előtt elutazik idegenbeli találkozójára a WBA csapata. Gera Zoltán és társai magyar idő szerint pénteken délelőtt 10-kor kelnek útra, és délután már Newcastle városában tréningeznek. Bryan Robson vezetőedző az edzés után jelöli majd csak ki a kezdőcsapatot, de szinte biztos, hogy helyet kap majd benne Gera Zoltán, aki jó állapotban van, és egészséges.

"Bár a hétvégén alig 48 órán belül két meccset játszottam, és sokan féltettek ettől a terheléstől, szerencsére semmi problémám sincs, tudok edzeni és játékra kész vagyok. Nem foglalkozunk azzal, hogy a Newcastle két legismertebb sztárja Shearer és Owen nélkül lép majd pályára, nekünk ugyanis bármilyen összeállítású ellenfelet le kell győznünk, nincs más választásunk. Legutóbbi idegenbeli meccseinken rendre jobban játszottunk, mint hazai pályán, de a győzelmek elmaradtak. Nagyon remélem, hogy most, a végveszélyben lévő csapatunk képes lesz megmutatni, hogy nem lehet minket leírni."

Gera Zoltánhoz hasonlóan bizakodó Bryan Robson, aki szerint játékosai nem dobhatják be idő előtt a törülközőt, és addig kell küzdeniük a bennmaradásért, amíg arra matematikai esély mutatkozik.

Robson úgy számol, hogy csapata a hátralévő három meccsen már nem szenvedhet vereséget, de igazán nagy reményeket csak akkor táplálhatna, ha a Newcastle és az Everton csapatát idegenben, a West Ham együttesét pedig hazai pályán legyőzné.