Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers bejelentkezett a Liverpool FC csatáráért, Robbie Fowlerért. Az FC Schalke 04 kiszemeltje a Hertha BSC horvát védője, Josep Simunic. A Bayer Leverkusen a lengyel Wisla Kraków középpályását, Radoslaw Sobolewskit szerezné meg.

A VfB Stuttgart a Crvena zvezda csapatkapitányát, Nenad Kovacevicet figyeli. A Juventus FC középpályása, Manuele Blasi a Fiorentinában köthet ki. A Lecce középpályását, Cristian Ledesmát a Palermo és a Lazio is vinné.

A Manchester United kiszemeltje a West Ham United középpályása, Nigel Reo-Coker. A Tottenham Hotspur állítólag érdeklődik az Olympique Lyon norvég csatára, John Carew iránt. Az RSC Charleroi Burkina Fasó-i védője, Mahamadou Keré iránt a Manchester City érdeklődik.

Az FC Nantes középpályása, Jérémy Toulalan az Olympique Lyonban köthet ki. A Villarreal CF csatárát, Antonio Guayrét a Celta Vigo vinné. A vigóiak brazil csatárát, Fernando Baianót viszont a Valencia CF szemelte ki.

A Blackburn Rovers végleg megszerezte a Rangers FC-től a grúz védőt, Zurab Hizanisvilit, aki eddig kölcsönben szerepelt az angoloknál.