Vágólapra másolva!
A The Guardian című angol napilap információja szerint John Gregory nem fogadja el a Magyar Labdarúgó Szövetség ajánlatát, s nem vállalja a technikai igazgatói felkérést. A hírek szerint Gregory azt fájlalja, a nemzeti csapatnál nem lehet Bozsik Péter és Détári Lajos felettese, azaz nem szólhat bele az összeállításba.

Úgy tűnik, egyelőre nem vállal munkát a magyar labdarúgó-válogatott mellett John Gregory, akire technikai igazgatóként számított volna a Kisteleki István vezette szövetség.

A The Guardian című napilap úgy tudja, az Aston Villa és a Derby County korábbi szakvezetője visszautasítja a felkérést, ugyanis a nagyválogatott összeállításába nem lenne beleszólása.

Gregory a lapnak elmondta, október óta négyszer tárgyalt a magyar sportvezetőkkel, s egy hónapja, Londonban meg is egyezett, hogy kétéves szerződést kötve elfoglalja a Lothar Matthaus által üresen hagyott kispadot. Kisteleki István azonban végül Bozsik Pétert és Détári Lajost választotta, az angol szakembernek egyfajta technikai igazgató szerepkört szánt.

"Azt hiszem, ez nem a megfelelő pillanat arra, hogy elkötelezzem magam, valószínűleg visszautasítom a felkérést" - nyilatkozta Gregory, aki azt sérelmezi, hogy a nemzeti csapat összeállításába nem lenne beleszólása.

Gregory 2003-as, Debrytől történő menesztése óta nem dolgozott egyetlen csapatnál sem.