Vágólapra másolva!
A labdarúgók általában szabadidejükben is nagyon figyelnek arra, nehogy megsérüljenek, így a nyári szünetben is tartózkodnak a sérülésveszélyes elfoglaltságoktól. Minden bizonnyal így gondolkodott a Chelsea FC kapusa, az olasz Carlo Cudicini is, akinek néhány esztendővel ezelőtt eszébe sem jutott, hogy kutyasétáltatás közben is meg lehet sérülni.

A derék jószág egy darabig normálisan viselkedett, azonban egyszer csak megláthatott valamit (talán egy macskát), mert eszét vesztve nekilódult, jókorát rántva gazdáján, akinek a térde nem bírta ezt a hirtelen irányváltoztatást. Cudicini először nem gondolta, hogy komolyan megsérült, ám térdfájása csak nem akart elmúlni, így inkább meglátogatta az orvost, ahol kiderült, hogy egy kisebb műtétre is szükség van. Ez alapján elég valószínű, hogy a portásnak nem pekingi palotapincsije van...

Nem járt sokkal jobban a svéd IF Elfsborg támadója, Lars-Gunnar Carlstrand. A futballista ugyancsak kutyát sétáltatott, "kis" kedvence, egy Ted névre hallgató rottweiler azonban nézeteltérésbe keveredett egy újfundlandival. Carlstrand igyekezett megvédeni kutyáját, de ennek eredményeképpen két harapást is összeszedett a lábán, ami miatt ki kellett hagynia az AIK Stockholm elleni bajnokit.