Vágólapra másolva!
Bár csütörtökön még úgy tűnt, ismét el kell halasztani Gera Zoltán remélt visszatérését, pénteken Bryan Robson és Gera Zoltán is úgy vélte, hogy hétfőn hosszú idő után újra ott lehet a pályán  a magyar játékos  egy Premier League-mérkőzésen. Bryan Robson birminghami sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy elérkezettnek látja az időt Gera bevetésére, de azért a szombati, és vasárnapi edzést még megvárja, hogy véglegesen döntsön a magyar játékos visszatérésének idejéről.

"A szombati edzésen még figyelni fogjuk, de úgy láttuk, hogy végre jól mozog. A csütörtöki edzésen, egy nappal az Everton elleni tartalékmeccs után még kicsit merevnek tűnt a mozgása, és látszott, hogy nincs teljesen jól, de mára sokkal jobb állapotba került, láthatóan jobban érezte magát. Figyelni fogom a Tottenham elleni meccsig hátralévő két napban, és ha megfelelő állapotban lesz, akkor kezdőként, vagy a padon, de számításba veszem. Mindannyian tisztában vagyunk Zoli képességeivel, és azzal, hogy a tavalyi mutatók szerint középpályáról ő a leggólerősebb játékosunk. Nagyon jó lenne, ha visszatérne, hiszen ha nyernénk pár gólt vele, akkor ez biztosan plusz pontokat is jelentene számunkra."

Hosszú idő után először Gera Zoltán is bizakodónak tűnt, és a következőket mondta a lehetséges visszatérésről: "Nagyon régen nem ment olyan jól a játék, mint a mai edzésen. Semmilyen problémát nem éreztem, ami azért különösen örömteli, mert csütörtökön még rendkívül rossz állapotban voltam. A keddi, Everton elleni edzőmeccs után egy teljes napot pihentem, ennek ellenére nagyon rosszul mozogtam, és fájdalmaim is voltak. Ehhez képest ma semmi gondom nem volt. Elkiabálni semmit nem akarok, de ha így javul az állapotom a hátralévő két napban, akkor szerintem hétfőn végre nem lehet akadálya a játékomnak, persze ha Bryan Robson is úgy akarja. Egyelőre nem tervezgetek, azt mindenesetre jó volt látni, hogy Bryan Robson is rendkívül bizakodónak tűnt ma."