Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgóinak klubelnöke bejelentette, hogy szívesen látná ismét az együttesben Ronaldót, a Real Madrid brazil klasszisát.

"Amennyiben mentálisan és fizikálisan is jó állapotban van, akkor úgy gondolom, Adrianóval tökéletes párost alkotnának" - nyilatkozta a milánói kék-feketék első embere annak ellenére is, hogy az Inter-szurkolók egy jelentős része ugyanakkor szabályszerűen gyűlöli a világbajnok futballistát.

A 29 éves "Fenomén" 2000 áprilisában az SS Lazio ellen súlyos térdsérülést szenvedett: rehabilitációja több mint egy éven át tartott, ez alatt az idő alatt a drukkerek kitartottak mellette és visszavárták, 2002 nyarán azonban a csatár a Real Madridhoz szerződött. A San Siro Stadionban azóta is gyakoriak az aranylabdás csatárt fenyegető transzparensek.

Mióta Ronaldo megszellőztette, hogy szívesen távozna a spanyol fővárosból, számos európai élcsapat jelezte szándékát, hogy szívesen látná soraiban. Olaszországban az Inter mellett többek között az AC Milan is szeretné megszerezni a támadót.