Vágólapra másolva!
Bryan Robson csütörtökön délután megerősítette azt a véleményt, melyet Gera Zoltán fogalmazott meg a hétfői Bolton elleni találkozót követően. Gera a hét elején 45 percet játszott a tartalék csapatban, majd elmondta, hogy nem érezte igazán tökéletesnek a mozgását, ahogy fogalmazta "edzésen jobban ment a játék". A magyar játékos vegyes érzésekről számolt be, és jelezte, hogy bizonyos szituációkban többet várt magától.

Gera önkritikus véleménye előrevetítette, hogy vélhetően csúszik régen várt visszatérése a Premier League-be. Nos, csütörtökön Bryan Robson elmondta, hogy bár szeretné Gerát a csapatban tudni, úgy érzi, hogy a magyar játékos még nem kész arra, hogy a Birmingham elleni derbi várhatóan iszonyatos tempójában futballozzon.

Robson korábban ígéretet tett arra, hogy csak akkor veti be Gerát, ha már tökéletes állapotban lesz, mivel a WBA edzője nem kíván kockáztatni egy újabb sérülést. Grzson december 26-án a Manchester ellen játszott ugyan, de újra megsérült, és hasonlóképpen járt a Reading elleni, januári kupameccsen is.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Gera mikor játszhat legközelebb, de valószínüleg hétfőn újabb felhozó mérkőzésen lép pályára a tartalékok között. A Premier League-ben a WBA jövö héten a Manchester Unitedet fogadja, így Gera lehetséges visszatérésére az a következő esély.