Vágólapra másolva!
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a világhírű AC Milan nyáron második alkalommal rendezi meg Pepsi Milan Junior Camp elnevezésű ifjúsági labdarúgó táborát Budapesten.

A kétszer egyhetes tréningezésnek a Láng Sporttelep ad otthont, s 6 és 16 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várják. Az egyhetes (július 3-7., 10-14.) turnus 59 000, míg a kéthetes (3-14.) 99 000 forintba kerül. Az olasz klub részéről szakavatott trénerek segítik majd a naponta 9-től 16-ig tartó gyakorlásokat.

"Amennyiben a táborban részt vevő gyerekek között különleges tehetségekre bukkanunk, figyelemmel kísérjük és lehetőséget kínálunk neki arra, hogy bekerüljön a piros-feketék nagy családjába" - nyilatkozta a budapesti sajtótájékoztatón Daniele Massaro, az olasz gárda korábbi kiválósága, jelenlegi PR-vezetője.

A világbajnoki ezüstérmes támadó - aki az 1994-es Bajnokok Ligája döntőben két gólt lőtt az FC Barcelonának - a sajtótájékoztató előtt megemlékezett a nemrég elhunyt Bene Ferencről. A tábor kísérőrendezvényeként július 8-9-én Stefano D'Ottavio professzor, az Olasz Labdarúgó Szövetség utánpótlásért felelős szakmai vezetője a magyar utánpótlásedzők számára mesterkurzust tart.