Vágólapra másolva!
A honi labdarúgás élvonalába tavaly visszajutott Tatabánya leigazolta Vámosi Csabát a Diósgyőrtől, ezzel kilencre nőtt az újonnan szerződtetett futballisták száma a kék-fehérek alakulatánál.

Erről a Csőszer FC Tatabánya keddi sajtótájékoztatóján beszélt Török József klubigazgató, aki elmondta, hogy a friss igazolások közül csak Vámosi magyar, rajta kívül négy kameruni, egy koszovói, két szerb és egy szlovák játékos került a keretbe. Ugyanakkor hatan távoztak a klubtól.

A klubigazgató leszögezte, hogy nem dúskálnak az anyagiakban, de költségvetésük - még ha a legkisebb is az élvonalbeli egyesületek sorában - stabil. A fő támogató továbbra is a Csőszer Zrt.

Sisa Tibor vezetőedző azt emelte ki, hogy a felkészülés jól sikerült. A ciprusi túrát kihasználta a társaság, és a hazai körülmények is ideálisnak bizonyultak, különösen a féléve átadott műfüves pálya jelentett komoly segítséget, hiszen folyamatosan gyakorolhattak. A 2006-os rajt előtt a tabellán 7. helyen álló Tatabánya célja változatlanul az NB I-es státusz, a játékot illetően pedig a támadó szellemű futball erősítése.