Vágólapra másolva!
Két nappal a kinevezése után felmentették Nagy Tamást, a soproni futballcsapat vezetőedzőjét.

Nagy Tamás 2005. október 12-e óta töltötte be a sportigazgatói tisztet Sopronban, a szakvezetői posztot pedig azért bízta rá Marius L. Vizer többségi tulajdonos, mert a korábbi tréner, Selymes Tibor nem rendelkezett az élvonalbeli edzőknek szükséges pro-licences papírokkal.

A klub honlapja a következő magyarázatot adja a történtekere: nevük elhallgatását kérő csapattagok egybehangzó állítása szerint csütörtök reggel Marius L. Vizer az edzőtábor azonnali elhagyására szólította fel Bagoly Gábort, az együttes védőjét. A helyszínen kompetens vezető nem tartózkodott, ezért a többségi tulajdonos a döntés végrehajtására Nagy Tamást utasította.

Nagy a tulajdonossal egyértelműen közölte, hogy a döntéssel nem ért egyet, s ő két napja azzal vállalta el a csapat irányítását, hogy felépíti, nem pedig szétveri azt, ezért ezek után sem szakmai, sem pedig morális okok miatt nem vállalhatja az FC Sopron további irányítását. Vizer elfogadta a vezetőedző lemondását.

Nagy Tamás ezt követően Bagoly Gáborral együtt elindult haza az olaszországi edzőtáborból. A honlap információi szerint Vizer felkérte Mario Innauratót és Beppe Signorit a csapat vezetésére, akik a kérést köszönettel visszautasították.