Vágólapra másolva!
Az 1. FC Köln kölcsönvette a VfB Stuttgart két játékosát, a svájci csatár Marco Strellert és a horvát védő Boris Zivkovicot. Az Arsenal FC bejelentkezett az SC Heerenveen csatáráért, Georgios Samarasért.

Az Olympique Lyon érdeklődik a Chelsea FC jobbhátvédje, Glen Johnson iránt. Az UC Le Mans a Sao Paulo FC brazil csatárát, Grafitét szemelte ki.

Az 1. FC Nörnberg megszerezte a dán Esbjerg FB balszélsőjét, Jan Kristiansent. A Sevilla FC kölcsönvenné az argentin San Lorenzo focistáját, Walter Garcíát. A Racing Santander francia középpályását, Stéphane Dalmat-t a Girondins Bordeaux venné kölcsön.

Az FC Internazionale az Udinese támadójának, Davide di Michelének a megszerzését fontolgatja. AZ RC Lens visszautasította az Everton FC 7,5 millió fontos ajánlatát csatáráért, Olivier Thomertért.

Az AS Roma francia középpályását, Olivier Dacourt-t a Manchester United figyeli. A Hamburger SV érdeklődik a Werder Bremen csatára, Nelson Haedo-Valdez iránt.

A Palermo 1,2 millió euróért megszerezte a Triestina támadóját, Denis Godeast. A Liverpool FC 8,4 millió euróért leigazolta a dán Bröndby IF védőjét, Daniel Aggert.

A Blackburn Rovers szerződést bontott csatárával, Matt Jansennel. A Deportivo Alavés kölcsönvette a Szlavia Szófia középpályását, Blagoj Georgijevet.

A Real Betis középpályása, Juanlu kölcsönbe a másodoszályú Albacetéhez került. Az AS Saint-Etienne szerződtetette az argentin Chacarita Juniors középpályását, Ignacio Piattit.