Vágólapra másolva!
A Fulham FC megszerezte a Southampton FC finn kapusát, Antti Niemit. Az AJ Auxerre a Rapid Bucuresti csatárát, Daniel Niculae-t figyeli. Az AC Ajaccio szeretné hazacsábítani a katari Al-Rayyanban légióskodó francia csatárt, Fabrice Fiorese-t.

A Valencia CF szerződést bontott uruguayi középpályásával, Gonzalo de los Santosszal. A Palermo kiszemeltje a másodosztályú Triestina támadója, Denis Godeas.

A Livorno eladta szerb támadóját, Nikola Lazeticet a másodosztályú Torinónak. A Liverpool FC a hírek szerint fiatal csatárát, Neil Mellort ajánlotta fel cserébe a Sunderland AFC-nek Dean Whiteheadért.

A Middlesbrough az AS Monaco védőjét, Éric Cubilier-t igazolná le. Az Everton a Fenerbahce francia támadójával, Nicolas Anelkával erősítene. Az 1. FC Köln fiatal védője, Lukas Sinkiewicz három évvel meghosszabbította szerződését.

A norvég Valerenga IF csatárát, Steffen Iversent a Portsmouth FC és a Messina is csábítja. A görög Olympiakosz középpályását, Pantelisz Kafeszt az AS Roma figyeli. Az FC Barcelona játékosát, Gabrit a West Ham United szemelte ki.

Az RC Deportivo a Szpartak Moszkva argentin csatárát, Fernando Cavenaghit szeretné megszerezni. A Sevilla FC két játékosa, a középhátvéd Javi Navarro és a kapus Antonio Notario is meghosszabbította a szerződését 2008-ig.

A Treviso három játékost is igazolt: a Serie A sereghajtója megszerezte az RSC Anderlecht középpályását, Walter Baseggiót, a Sampdoria csatárát, Marco Borriellót, illetve a Siena uruguayi védőjét, Gianni Guigout.