Vágólapra másolva!
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetősége két fogalmazást vár a játékosoktól. A futballistáknak a klubbal kapcsolatos témákban kell pár sort írniuk.

"Valóban kaptunk ilyen feladatot" - erősítette meg a Reuters információit Dárdai Pál, a berliniek középpályása. "Elvileg ennek titokban kellett volna maradnia. Ezért a témákat nem is szeretném elárulni. A hét végén kell leadnunk a dolgozatokat. Mielőtt beadom, a biztonság kedvéért át fogom nézetni a szomszédommal, hogy ne maradjon benne semmilyen komoly hiba."

A fővárosiak a bajnokságban az 5. helyen állnak, a német kupában azonban a harmadosztályú FC St. Pauli együttese búcsúztatta őket. Német lapértesülések szerint Dieter Hoeness menedzser arra kötelezte a futballistákat, hogy elemezzék a kupakudarc okait.

"Először is: csak felkínáltuk a futballistáknak, hogy aki akarja, írja meg a véleményét a klub helyzetéről" - mondta Hoeness. "Szó sem volt arról, hogy ez mindenki számára kötelező lenne. Úgy gondoljuk, senkinek sem árt, ha kicsit elgondolkodik néhány fontos kérdésen."