Vágólapra másolva!
A vasárnapi MTK-FTC egykori örökrangadó ígérkezik a 7. forduló legérdekesebb mérkőzésének a labdarúgó Borsodi Ligában.

A rendkívül nehéz helyzetben lévő, hat meccsen mindössze két pontot szerzett ferencvárosiaknak javítaniuk kell mérlegükön a listavezető otthonában, mert az újabb fiaskó László Csaba vezetőedző menesztését vonhatja maga után. Ám amióta Garami József az Üllői útról a Hungária körútra szerződött, az FTC nem nyert az MTK otthonában. A zöld-fehérek utoljára 2002. december 1-én győztek a Hungária körúton (1-0), de akkor Garami még a ferencvárosi kispadon ült.

A szerdai Szentlőrinc (NB III) elleni kupabúcsú és az előző fordulóban Pécsen elszenvedett 5-0-s bajnoki vereség után Diósgyőrben menesztették Gálhidi György vezetőedzőt. Az új szakvezetőt várhatóan a jövő hét elején nevezik ki. Az "edző nélküli" diósgyőriek (a megbízott tréner Veréb György kapusedző lesz) a bajnok Debrecen vendégeként lépnek pályára.

A Magyar Kupa másik "meglepetéscsapata", a Makó FC ellen kieső Győr a Sopront fogadja, míg az MTK-hoz és a Debrecenhez hasonlóan veretlen Újpest az újonc Tatabánya ellen folytathatja menetelését.