Vágólapra másolva!
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya cáfolja, hogy magánéleti okból el kell hagynia az országot.

"Sajnálattal olvastam a hétvégén megjelent cikkeket, amelyek nem igazak. Valakik megpróbálják megzavarni a munkámat, s elérni, hogy távozzak. Azonban megígérhetem, maradok" - mondta a szigetországiak első külföldi kapitánya. Eriksson hozzátette, hogy a szakmai kritikákat elfogadja, mert a válogatott valóban nagyon gyengén játszott augusztus 17-én, a dánokkal szemben 4-1-re elveszített barátságos mérkőzésen.

"Nem vagyok mérges, de ha már a magánéletemről cikkeznek, akkor legalább az igazat írják. Remélem, ettől függetlenül az emberek az eredmények alapján ítélik meg a teljesítményemet" - mondta a svéd szakember.

Eriksson magánélete legutóbb tavaly augusztusban került a címlapokra, miután kiderült, hogy - Mark Palios ügyvezető igazgatóhoz hasonlóan - szerelmi kapcsolatot tartott fenn Faria Alammal, a szövetség titkárnőjével. Az ügy kipattanása nyomán Palios távozott, s a titkárnő is felmondott, Eriksson azonban megtarthatta állását.