Vágólapra másolva!
A Blikk szerdai számában érdekes információ jelent meg a MAI CASCO Futball Grand Prix kapcsán, melyből kiderült, hogy Puhl Sándor is aktív szerepet vállal majd a jótékonysági esemény kapcsán.

Egyelőre kérdéses, hogy ki vezeti majd a július 27-i Forma-1-es Pilótaválogatott-Magyar All Star-válogatott labdarúgómérkőzést. A szervezők szerették volna a világ legjobb bírójának négyszer megválasztott Puhl Sándort felkérni a találkozó dirigálására, ám az MLSZ alelnöke hű marad korábbi ígéretéhez, s nem vesz többé sípot a szájába.

Illetve pontosabb úgy fogalmazni, hogy a meccs levezetését ugyan nem vállalta, de az ő jelére kezdődik s majd fejeződik is be a derbi. "A játékvezetői pályafutásom befejezése után eldöntöttem, hogy nem bíráskodom többet. Azonban mindig szívesen veszek részt olyan kezdeményezésekben, amelyek jótékony célt szolgálnak, ezért természetesen elfogadtam a szervezők meghívását, s elindítom, valamint lefújom a találkozót" - nyilatkozta Puhl.

Egyelőre tehát nem tudni, ki vezeti a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fémjelezte pilótacsapat, valamint az első magyar F1-es versenyző, Baumgartner Zsolt által összerakott együttes meccsét. A drágább, 1600 forintos belépők már elfogytak a mérkőzésre, de a 600 Ft-os tikettek még mindig gazdára várnak a Sugár üzletközpontban, a Puskás-stadion pénztáraiban, valamint a nagyobb jegyirodákban.